Nieuws
maart 2020
» Corona update 2: Senzer
» Corona update 1: VAHO

maart 2018
» Walking diner voor Vaho leden

augustus 2017
» Eigen verklaring (TOP internet)
» Diverse punten

maart 2016
» Diverse punten

Begeleiderspas online aanvragen door jonge bestuurder

Pas nadat alle coaches die jou gaan begeleiden zijn geregistreerd, kun jij je begeleiderspas aanvragen Voor meer informatie over de registratie van een coach ga naar 'Coach registreren'.

Zo vraag je de begeleiderspas aan:

  1. Om een begeleiderspas aan te kunnen vragen moet je woonachtig zijn in Nederland, minimaal 16,5 jaar zijn en jonger dan 18 jaar zijn.
  2. Ga naar 'Aanvragen begeleiderspas'. Daarmee kom je in het DigiD-scherm terecht waar je kunt inloggen.
  3. Je hebt hiervoor je DigiD inlogcode nodig. Heb je deze nog niet? Vraag hem dan snel en gemakkelijk aan via www.digid.nl.
  4. Je vult de gevraagde gegevens in bij DigiD en daarna volg je de stappen in het aanvraagscherm. Vink alle coaches aan die jij op de pas wilt hebben.
  5. Betaal de kosten van de aanvraag via iDEAL, de online internetbankieromgeving van je bank.
  6. Als je de kosten via iDEAL hebt betaald, dan is de aanvraag voltooid. Controleer bij twijfel of de betaling is afgerond. Doe niet gelijk een nieuwe aanvraag. Dit kost opnieuw geld en dit krijg je niet terug.
    Aanvraag begeleiderspas € 35,00
  7. De RDW controleert of je aan alle voorwaarden voldoet. Is dat het geval en heb je de aanvraag op werkdagen voor 21.00 uur gedaan? Dan verstuurt de RDW de begeleiderspas de volgende werkdag. Heb je de aanvraag na 21.00 uur gedaan of in het weekend? Dan verstuurt de RDW de begeleiderspas twee werkdagen later.

Meeting met directeur CBR

Op 6 september heeft het VAHO bestuur een meeting met de directeur van het CBR, tevens vind op deze dag het kwartaal overleg met de examenmanager dhr. Ed Eering plaats. Heeft U als aangesloten lid van de VAHO nog opmerkingen of vragen welke gesteld kunnen worden aan een van de 2 hierboven genoemde personen dan dit graag even mailen voor de geplande datum aan gwsmits@onsbrabantnet.nl.

Feestavond

Graag maken wij bekend als VAHO bestuur dat er dit jaar een feestavond georganiseerd wordt voor VAHO leden met partner. Datum en tijdstip word zo snel mogelijk bekend gesteld.